Jeugdteams

kidsloop3De Stichting Lopersgroep Budel betaald dit jaar het inschrijfgeld voor de jeugd van de 600m en 1000m.  Hierdoor kunnen de jeugdige deelnemers zonder kosten aan dit loopevenement deelnemen in Cranendonck.  De stichting vindt het belangrijk dat de jeugd voldoende beweegt en probeert op deze manier de jeugd over te halen om mee te doen. Daarnaast is er een tombola en zijn er ereprijzen. Voor elke deelnemer die minimaal drie keer meeloopt is er een  eindherinnering. Dit is voor alle jongens en meisjes een extra stimulans om deel te nemen aan de Ekkerloop in Budel.

Hoe vorm je een team? Maak met 5 jongens/meisjes een team van lopers op dezelfde afstand, de teams mogen dus gemengd zijn. Vorm dus met vriendjes, vriendinnen, neefjes, nichtjes, club- of klasgenoten een team. De te lopen afstanden zijn 600 m. ( t/m 9 jaar), 1000 m. ( 10 t/m 12 jaar).  Van elke team tellen de drie beste tijden van elke loop. Alle vier de lopen tellen mee voor het eindklassement, dus voor elk team tellen in totaal 12 tijden. Bij voldoende teams worden er mooie prijzen uitgereikt aan de winnende teams. Teamlopers doen ook mee voor het individuele klassement.

Doe individueel of met een team mee en laat zien dat je kunt hardlopen.

Voorinschrijven is mogelijk via voorinschrijving.

Inschrijven is ook mogelijk op de dag van de eerste loop tot 15 minuten voor aanvang van de wedstrijden bij de Zuiderpoort, Sportlaan 7 te Budel.

051De jongens en meisjes t/m 6 jaar starten met de 600 meter om 19.00 uur, de jongens en meisjes van 7 t/m 9 jaar om 19.05. De 1000 meter om 19.10 uur.

De start en finish zijn aan de Poelderstraat op het Sportpark Budel.

Iedere deelnemer die driemaal deelneemt, ontvangt een herinnering en doet mee in het eindklassement voor de ereprijzen (je mag een loop missen).